Stambeni poslovni kompleks Park Novi Residence je kompleks zatvorenog tipa i sastoji se iz 6 lamele. Okružen je mirnim ulicama Đorđa Nikšića Johana, Milana Ješića Ibre, Bulevarom Evrope i Bulevarom vojvode Stepe. U kompleksu možete pronaći stanove i penthause različitih struktura, tipova i površina, od jednosobnih do šestosobnih (29 m2 do 150 m2). Pri projektovanju kompleksa vodili smo računa o tome da unutrašnje dvorište kompleksa bude izuzetno prostrano (udaljenost lamela je 60m i 70m) kako bismo dobili visok nivo privatnosti za sve stanove kao i što više prirodne svetlosti u svakom od stanova. Ono što je bitno, jeste i činjenica da svaki stan u kompleksu poseduje terasu, bez obzira na strukturu ili površinu stana.

LAMELA 1 se nalazi uz novi gradski park, određeni stanovi imaju pogled na ulicu Milana Ješića Ibre, kao i na unutrašnje dvorište kompleksa.  U ovoj lameli se mogu pronaći stanovi  koji su po strukturi jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni. Svi spratovi (I-VI) su tipski što znači da se isti tip stana može pronaći na svakom od šest spratova. Na poslednjoj, sedmoj etaži se nalaze penthausi koji su po strukturi jednosobni, trosobni, četvorosobni i petosobni. U ovoj zgradi se nalaze dva lifta koja povezuju sve spratove sa dve podzemne etaže koje se nalaze ispod cele površine kompleksa. Spoljašnja strana lamele 1 je orijentisana ka jugozapadu, a unutrašnja ka severoistoku.

LAMELA 2   ima pogled na mirnu ulicu Milana Ješića Ibre i na unutrašnje dvorište. Na tipskim spratovima se mogu pronaći dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi   Na poslednjoj sednoj etaži se nalaze trosobni, četvorosobni i šestosobni penthausi  . Spoljna strana je okrenuta ka jugozapadu, a unutrašnja ka severoistoku.

LAMELA 3 je zgrada koja ima pogled na Bulevar vojvode Stepe, delom na ulicu Milana Ješića Ibre i na unutrašnje dvorište. U njoj se na tipskim spratovima nalaze stanovi   koji su dvosobni, trosobni i četvorosobni. Penthausi su u strukturi dvosobni, trosobni i četvorosobni. Spoljna strana je orijentisana ka severozapadu, a unutrašnja ka jugoistoku.

LAMELA 4 delom ima pogled na Bulevar Evrope, Bulevar vojvode Stepe i unutrašnje dvorište kompleksa. Na tipskim spratovima se nalaze dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi  . Penthausi u ovoj lameli su dvosobni, trosobni i četvorosobni. Spoljna strana je okrenuta ka severozapadu, a unutrašnja gleda na jugoistok.

LAMELA 5 je orijentisana ka Bulevaru Evrope i na unutrašnje dvorište kompleksa. Na tipskim spratovima se nalaze dvosobni i trosobni stanovi , dok su penthausi pretežno trosobni, četvorosobni i šestosobni. Orijentacija spoljne strane je ka severoistoku a unutrašnja strana lamele je jugozapad.

LAMELA 6 ima pogled na gradski park, unutrašnje dvorište i Bulevar Evrope. Od prvog do šestog sprata, možete pronaći jednosobne, dvosobne,trosobne i četvorosobne stanove . Na poslednjoj etaži se nalaze jednosobni, trosobni, četvorosobni i petosobni penthausi. Spoljna strana lamele gleda ka istoku i jugoistoku, a unutrašnja strana je okrenuta ka zapadu i severozapadu.  Svi spratovi su povezani sa dva lifta sa podzemnom garažom.