U stambeno poslovnom kompleksu Park Novi Residence možete pronaći veliki izbor premijum penthausa različitih površina, od prostranih šestosobnih stanova od 150 m2 do najmanjih jednosobnih stanova od 30 m2. Stanovi na poslednjoj, sedmoj etaži su opremljeni u visokom kvalitetu sa podnim grejanjem, keramikom iz uvoza, troslojnim hrastovim tarket podovima, aluminijumskom spoljnom stolarijom sa dvokrilnim i trokrilnim staklenim portalima, premium sanitarijama. Iz većine soba u penthausima se pristupa prostranim terasama sa pogledom na gradski park, Frušku goru ili na Bulevar Evrope i Bulevar vojvode Stepe.

ŠESTOSOBNI PENTHAUSI

Šestosoban premium penthaus površine 150.75 m2 je dvostrano orijentisan stan sa dnevnim boravkom, izdvojenom kuhinjom i radnom sobom. Sve prostorije imaju izlaz na prostranu terasu. Predsoblje, ulaz i dva degažmana odvajaju  deo stana u kom se nalaze 4 spavaće sobe, 2 kupatila, 2 ostave i vešernice i toalet. Sve spavaće sobe izlaze na prostranu terasu okrenutu na unutrašnje dvorište. Ovakav stan se može pronaći na dve pozicije u kompleksu, jedan je penthaus tipa 5.63  u lameli 5 sa pogledom na Bulevar Evrope i na unutrašnje dvorište. Takođe, ovakav stan se može pronaći i u lameli 2. U pitanju je penthaus tipa 2.63   sa pogledom na unutrašnje dvorište i na ulicu Milana Ješića Ibre.

PETOSOBNI PENTHAUSI

Petosoban premium penthaus površine 140.83 m2 poseduje dnevni boravak, kuhinju i radnu sobu sa izlazom na prostranu terasu, kao i tri spavaće sobe, dva kupatila, toalet i dve garderobe/degažmana. Ovakav penthaus tipa 1.86 je dvostrano orijentisan i može se pronaći u lameli 1 sa pogledom na ulicu Milana Ješića Ibre i na unutrašnje dvorište, a u lameli 6 penthaus tipa 6.86  gleda na Bulevar Evrope i na unutrašnje dvorište.

ČETVOROSOBNI PENTHAUSI

Četvorosoban penthaus površine 99.57 m2 tipa 2.61 je orijentisan ka unutrašnjem dvorištu kompleksa. Stan poseduje dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo i toalet, ostavu, degažman i terasu. Stan tipa 5.61  se može pronaći i u lameli 5 sa orijentacijom ka unutrašnjem dvorištu.

Četvorosoban penthaus površine 99.85 m2 tipa 2.65  je orijentisan ka ulici Milana Ješića Ibre. Stan poseduje dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, ostavu/ vešernicu, degažman, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet i terasu. Stan ove strukture se može pronaći i u lameli 5, stan tipa 5.65  sa orijentacijom ka Bulevaru Evrope.

Četvorosoban penthaus površine 124.26 m2 je orijentisan ka unutrašnjem dvorištu i vodi se kao tip 1.90 . Stan poseduje dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, tri spavaće sobe, dva kupatila i toalet, ostavu, degažman i terasu. Ovakav stan sa orijentacijom ka unutrašnjem dvorištu se može pronaći i u lameli 6 pod tipom 6.90

Četvorosoban penthaus površine 130.64 m2 je orijentisan ka Bulevaru vojvode Stepe, u pitanju je stan tipa 3.75   i poseduje dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, tri spavaće sobe, dva kupatila i toalet, ostavu, vešernicu i terasu. Ovakav stan se nalazi i u lameli 4 pod tipom 4.75   i ima orijentaciju ka Bulevaru vojvode Stepe.

Četvorosoban penthaus površine 131.82 m2 je stan tipa 3.77  koji je orijentisan ka ulici Milana Ješića Ibre i Bulevaru vojvode Stepe. U pitanju je dvostran stan koji poseduje dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, predsobljem, tri spavaće sobe, ostavu i vešernicu, degažman i terasu. Isti ovakav stan se može pronaći i u lameli 4 pod tipom 4.77 sa orijentacijom ka Bulevaru Evrope i Bulevaru vojvode Stepe.

Četvorosoban penthaus površine 132.27 m2 je stan tipa 3.74 orijentisan ka unutrašnjem dvorištu. Prostrani dnevni boravak, sa izdvojenom kuhinjom, tri spavaće sobe,dva kupatila, toalet, vešernicu, ostavu i predsoblje. Ovakav stan se može pronaći i u lameli 4 pod tipom 4.74  sa pogledom takođe na unutrašnje dvorište.

 Četvorosoban penthaus površine 135.37 m2 je dvostran stan tipa 1.89 sa pogledom na gradski park, odnosno ulicu Đorđa Nikšića Johana. Penthaus poseduje dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, tri spavaće sobe koje imaju izlaz na tersau, dva kupatila i toalet, ostavu, degažman, predsobljne i vešernicu. Isti ovakav stan sa pogledom na gradski park se nalazi i u lameli 6 pod tipom 6.89 

Četvorosoban penthaus površine 136.41 m2 tipa 1.88 je dvostran stan orijentisan ka gradskom parku i gleda ka dve mirne ulice Milana Ješića Ibre i Đorđa Nikšića Johana. Poseduje dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, tri spavaće sobe, dva kupatila i toalet, ostavu, predsoblje i degažman i dvostranu terasu. Isti ovakav stan se nalazi i u lameli 6, u pitanju je stan tipa 6.88 sa pogledom na Bulevar Evrope i gradski park.

TROSOBNI PENTHAUSI

Trosoban penthaus površine 62.46 m2 sadrži dve spavaće sobe, dnevnim boravkom sa predsobljem i degažmanom, kuhinjom i ostavom, kupatilom i terasom. Ovakav penthaus tipa 2.64  se može pronaći u lameli 2 sa pogledom na mirnu ulicu Milana Ješića Ibre, kao i penthaus tipa 5.64 u lameli 5 sa pogledom na Bulevar Evrope.

Trosoban penthaus površine 65.23 m2, tipa 2.62 se može pronaći u lameli 2 sa pogledom na unutrašnje dvorište, kao i tip 5.62 u lameli 5. Stan poseduje dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinju sa ostavom i vešernicom, kupatilo, predsoblje i degažman.

Trosoban penthaus površine 65.50 m2  tipa 1.85 , je lociran u lameli 1 i ima pogled na unutrašnje dvorište. U njemu se nalazi dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, ostava/vešernica, dva kupatila i prostrana terasa. Isti ovakav stan tipa 6.85  se može pronaći u lameli 6.

Trosoban penthaus površine 66.07 m2  tipa 6.87 se nalazi u lameli 6 i orijentisan je ka Bulevaru Evrope. Stan poseduje dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, ostava, kupatilo, predsoblje, degažman i terasu. Isti ovakav stan se može pronaći i u lameli 2 pod tipom 1.87 i ima pogled na ulicu Milana Ješića Ibre.

Trosoban penthaus površine  75.14 m2 tipa 3.73 se nalazi u lameli 3 i ima orijentaciju ka unutrašnjem dvoruštu kompleksa, poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i dve spavaće sobe koje imaju izlaz na terasu, dva kupatila i predsoblje. Stan ove površine se može pronaći i u lameli 4, stan tipa 4.73 koji je okrenut takođe ka unutzrašnjem dvorištu.

DVOSOBNI PENTHAUSI

Dvosoban penthaus površine 51.22 m2 sa jednom spavaćom sobom i dnevnim boravkom koji imaju izlaz na prostranu terasu, kuhinju, predsoblje i kupatilo. U pitanju je dvosoban penthaus sa pogledom na Bulevar vojvode Stepe, a u kompleksu su pozicionirani kao tip 3.76 u lameli 3 i tip 4.76 u lameli 4 sa pogledom na Bulevar vojvode Stepe.

JEDNOSOBNI PENTHAUSI

Jednosoban penthaus površine 30.79 m2  sa dnevnim boravkom, kuhinjom i predsobljem, kupatilom, funkcionalnom terasaom sa pogledom na unutrašnje dvorište. Stan koji nudi izuzetnu privatnost i mir. Ovakav penthaus se može pronaći u lameli 1, kao stan tipa 1.91 i lameli 6, stan tipa 6.91.